Sier- en zwemvijvers

AANGENAAM GENIETEN IN DE TUIN VAN EEN SIER- OF ZWEMVIJVER

Naast grond- en afbraakwerken is Van Sever - Vergauwen tevens gespecialiseerd in het uitgraven en plaatsen van sier- en zwemvijvers.

Wij beschikken hierbij over een jarenlange ervaring en scholen ons op regelmatige basis bij om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en van de mogelijke premies waar u een beroep op kunt doen.

Indien u zelf over een ontwerp beschikt, is Bram Van Sever vanzelfsprekend bereid u de nodige hulp te verlenen bij de realisatie. Zo denken wij met u mee en komen met gerichte ideeën voor elk specifiek detail. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Alle werken worden bovendien met grote zorg en stiptheid uitgevoerd. Van Sever - Vergauwen beschikt dan ook over allerhande moderne technieken die uw project tot een goed einde zullen brengen. Bij het opstarten van deze werf kunnen wij dus zelf alle activiteiten uitvoeren, zonder toedoen van derden of andere aannemers.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet ons te contacteren.

Wij staan uiteraard steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het opmaken van een offerte op maat.


Sier- en zwemvijvers

Opritten & Terrassen

Van Sever - Vergauwen wil uw partner zijn in de aanleg van allerhande verhardings- en asfaltwerken, zowel voor industrieel als voor particulier gebruik.
 Een verzorgde oprit of een mooi terras vormt immers het visitekaartje van uw woning of onderneming en kan voor een grote meerwaarde zorgen.
 Beide kunnen gelegd worden in allerhande materialen zoals blauwsteen, natuursteen, betonsteen, klinkers of tegels.

Lees meer keyboard_arrow_right

Afsluitingen

Van Sever - Vergauwen is gespecialiseerd in de verkoop van allerhande afsluitingen en poorten zowel geschikt voor professioneel, industrieel als residentieel gebruik. Zo vindt u bij ons enerzijds allerhande houten constructies, maar anderzijds zijn wij ook uw leverancier voor betonplaten verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren en diverse uitvoeringen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Grond- en afbraakwerken

Van Sever - Vergauwen is gespecialiseerd in het uitvoeren van algemene grond- en afbraakwerken, voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons dan ook terecht voor allerhande funderingswerken, maar ook voor het uitgraven van kelders bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer keyboard_arrow_right

Zwembaden

Bij Van Sever - Vergauwen kan u ook terecht voor de aanleg van uw zwembad. Heeft u er altijd van gedroomd een eigen zwembad te hebben? Weet u niet goed hoe aan deze werken te beginnen? Heeft u geen idee van welke soorten zwembaden er op de markt zijn? Geen nood, Van Sever - Vergauwen helpt u hier graag bij!

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x