Afsluitingen

AFSLUITINGEN OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Van Sever - Vergauwen is gespecialiseerd in de verkoop van allerhande afsluitingen en poorten zowel geschikt voor professioneel, industrieel als residentieel gebruik.

Zo vindt u bij ons enerzijds allerhande houten constructies, maar anderzijds zijn wij ook uw leverancier voor betonplaten verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren en diverse uitvoeringen.

Maar ook voor sierhekwerk bent u bij Van Sever - Vergauwen aan het juiste adres. Hier kan gekozen worden uit verschillende types, afmetingen, kleuren, hekpunten en sierkrullen. Door onze ambachtelijke wijze van vervaardiging verkrijgt u bovendien een sfeervolle uitstraling van uw huis en tuin.

U hoeft zich echter niet te beperken tot onze modellen, ook voor uw eigen ideeën staat Van Sever - Vergauwen steeds open. Zowel het type afsluiting, het materiaal als de kleurkeuze kunnen met andere woorden door u worden bepaald. Wij maken vooraf dan ook ruim de tijd om te horen wat u wenst en stemmen het aanbod hierop af.

Aarzel niet ons te contacteren. Wij staan uiteraard tot uw dienst met het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.Afsluitingen

Opritten & Terrassen

Van Sever - Vergauwen wil uw partner zijn in de aanleg van allerhande verhardings- en asfaltwerken, zowel voor industrieel als voor particulier gebruik.
 Een verzorgde oprit of een mooi terras vormt immers het visitekaartje van uw woning of onderneming en kan voor een grote meerwaarde zorgen.
 Beide kunnen gelegd worden in allerhande materialen zoals blauwsteen, natuursteen, betonsteen, klinkers of tegels.

Lees meer keyboard_arrow_right

Grond- en afbraakwerken

Van Sever - Vergauwen is gespecialiseerd in het uitvoeren van algemene grond- en afbraakwerken, voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons dan ook terecht voor allerhande funderingswerken, maar ook voor het uitgraven van kelders bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer keyboard_arrow_right

Sier- en zwemvijvers

Naast grond- en afbraakwerken is Bram Van Sever tevens gespecialiseerd in het uitgraven en plaatsen van sier- en zwemvijvers. Wij beschikken hierbij over een jarenlange ervaring en scholen ons op regelmatige basis bij om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en van de mogelijke premies waar u een beroep op kunt doen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Zwembaden

Bij Van Sever - Vergauwen kan u ook terecht voor de aanleg van uw zwembad. Heeft u er altijd van gedroomd een eigen zwembad te hebben? Weet u niet goed hoe aan deze werken te beginnen? Heeft u geen idee van welke soorten zwembaden er op de markt zijn? Geen nood, Van Sever - Vergauwen helpt u hier graag bij!

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x