Grond- en afbraakwerken

SPECIALISATIE IN GROND- EN AFBRAAKWERKEN

Van Sever - Vergauwen is gespecialiseerd in het uitvoeren van algemene grond- en afbraakwerken, voor zowel particulieren als bedrijven.

U kunt bij ons dan ook terecht voor allerhande funderingswerken, maar ook voor het uitgraven van kelders bent u bij ons aan het juiste adres.

Hiernaast biedt Van Sever - Vergauwen ook een oplossing voor uw septische- of regenwaterput en bijbehorende leidingen. Deze moeten immers regelmatig proper worden gemaakt, zodat uw rioolstelsel optimaal kan functioneren. Wij bieden hierbij een snelle en klantvriendelijke service en dragen een correcte, eerlijke prijs hoog in het vaandel.

Van Sever - Vergauwen komt ter plaatse kijken wat uw vragen en wensen zijn en geeft u vrijblijvend advies. Daarna wordt een kostenraming opgemaakt, onmiddellijk begeleid met alle nodige informatie betreffende premies waar u recht op hebt. Op deze manier weet u direct en precies wat u deze investering kost en oplevert.

Aarzel niet ons te contacteren! Graag verstrekken wij u bijkomende informatie of komen wij langs voor het bespreken van uw project en het maken van een offerte op maat.


Grond- en afbraakwerken

Opritten & Terrassen

Van Sever - Vergauwen wil uw partner zijn in de aanleg van allerhande verhardings- en asfaltwerken, zowel voor industrieel als voor particulier gebruik.
 Een verzorgde oprit of een mooi terras vormt immers het visitekaartje van uw woning of onderneming en kan voor een grote meerwaarde zorgen.
 Beide kunnen gelegd worden in allerhande materialen zoals blauwsteen, natuursteen, betonsteen, klinkers of tegels.

Lees meer keyboard_arrow_right

Afsluitingen

Van Sever - Vergauwen is gespecialiseerd in de verkoop van allerhande afsluitingen en poorten zowel geschikt voor professioneel, industrieel als residentieel gebruik. Zo vindt u bij ons enerzijds allerhande houten constructies, maar anderzijds zijn wij ook uw leverancier voor betonplaten verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren en diverse uitvoeringen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Sier- en zwemvijvers

Naast grond- en afbraakwerken is Bram Van Sever tevens gespecialiseerd in het uitgraven en plaatsen van sier- en zwemvijvers. Wij beschikken hierbij over een jarenlange ervaring en scholen ons op regelmatige basis bij om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en van de mogelijke premies waar u een beroep op kunt doen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Zwembaden

Bij Van Sever - Vergauwen kan u ook terecht voor de aanleg van uw zwembad. Heeft u er altijd van gedroomd een eigen zwembad te hebben? Weet u niet goed hoe aan deze werken te beginnen? Heeft u geen idee van welke soorten zwembaden er op de markt zijn? Geen nood, Van Sever - Vergauwen helpt u hier graag bij!

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x