Celest's Hoevevlees

Rijk aan smaak, sterk door traditie

Hoe het allemaal begon...

Onze naam is afkomstig van mijn opa Celestin Vergauwen, hij had samen met mijn oma, Monique Vandevoorde, jarenlang een succesvolle beenhouwerij op de hoek van de Gijsbeekstraat en Kruynighemstraat. 

We hadden meteen ook de drang om deze traditie verder door te trekken en zo kozen we ervoor om dit verder te zetten onder de naam Celest's Hoevevlees. 

Wij slachten steeds vrouwelijke dieren die de beste zorgen hebben gehad hier op ons familiebedrijf. Ook voeren wij zelf het hele proces van riek tot vork, hier versneden, verpakt en verkocht. Daarom kunnen wij ook steeds topkwaliteit garanderen!

Al onze producten zijn naturel, zo is ons gemalen vlees enkel gekruid en zonder bewaarmiddelen. Wanneer u wenst dat deze niet gekruid hoeft te worden, is dit ook mogelijk! 

Wij slachten slechts 1 maal om de 3 weken, daarom vragen wij u graag tijdig te bestellen, zodat u zeker bent van uw vlees. Wij hebben steeds kleine hoeveelheden vlees in stock (diepgevroren), zodat we onze klanten steeds van dienst kunnen zijn. 


Onze slacht data's voor 2024

     zaterdag 20/1 

     zaterdag 10/2

     zaterdag 2/3

     zaterdag 23/3

     zaterdag 13/4

     zaterdag 4/5

     zaterdag 25/5

     zaterdag 15/6

     ...


Ontdek ook ons ruim BBQ assortiment  &  onze bereide gerechten op oma's wijze.


Jullie zijn steeds welkom op ons familiebedrijf om een kijkje te nemen en voor verdere info aarzel zeker niet ons te contacteren! 


Onze openingsuren van de hoevewinkel 


Zaterdag van 10u tot 12u & van 13u tot 16u


Mvg, celest's hoevevleesCelest's Hoevevlees

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x